Haikea syksy

Pienen sekaannuksen vuoksi tekijänkappaleeni päätyivät vanhaan osoitteeseeni. Kävin hakemassa kirjat sieltä. Siellä oli tukku kirjeitä, jotka eivät osanneet vielä suunnistaa meren ääreen.

Ei ole tosin muukaan posti mennyt viime aikoina aivan oikeaan osoitteeseen. Aamuvarhaisella ovikello soi, ja oven takana seisoi yläkerran herra Mehr. Tämän neiti Mehrin postit ovat pitkin kesää menneet herralle. Sain juosta kauheata vauhtia läpi sateen postiin, etteivät vain lähettäisi paketteja takaisin lähettäjilleen.

Mitä sitten kirjarintamalle kuuluu? Olen antanut joitakin haastatteluja, joista mm. Turun Sanomien henkilöhaastattelu ilmestyikin jo kuun alkupuolella. Kerään kaikki haastattelut sekä esiintymistiedot yläpalkissa olevalle sivulle. Kritiikit linkkaan Veristen varjojen oopperan omalle sivulle.

Vaikka voisi toisin luulla, niin viime viikot eivät todella ole olleet mitään juhlahumua. Olen pakertanut kamalaa esigraduesseetä, tuskaillut traumojen ja toiseuden kysymysten parissa, sumplinut työ- ja opiskeluaikatauluja. Huokaillut syksyä, joka on tullut kertarysäyksellä. Istunut sängyllä ja katsonut kuinka ukkonen tulee mereltä. Kissa ei ole ukkosesta moksiskaan, vaikka itse säpsähtelen pienimmästäkin äänestä.

Kävin myös lempikirjastossani Rikhardinkadulla ja lainasin suuren kassillisen tietokirjoja seuraavaa kirjaprojektiani varten. Olen vielä aika epävarma suunnitelmieni suhteen, kuten tällä hetkellä kaiken suhteen. Pitäisi kirjottaa, mutta minut on vallannut kummallinen pelko tuottamaani tekstiä kohtaan.

Syksy on vasta aluillaan, mutta oloni on kumman haikea. Yritän venytellä uutta vuodenaikaa varten, mutta vartaloni tuntuu jähmeältä ja liikkeet mekaanisilta. Kuin olisivat vailla eloa. Bonjour tristesse.

Kategoria(t): Kirjoittaminen, Muu Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>