Maailma tapahtuu

OLEN KREIKASSA. Sitä ennen kävin riuhtomassa synkän loppuvuoden harteiltani Budapestissä. Olen matkustanut vuoden sisään viidesti. Olen levoton, enkä pysy paikallani. Joulu tuli, meni, vuosi vaihtui. Toivon, että uusi olisi edes hieman vähemmän kamala verrattuna edeltäjäänsä. Olen kirjoittanut ja lukenut. Tehnyt töitä, lopettanut toisia ja saanut uusia.

Maailma tapahtuu joka hetki. Tuntuu siltä että kaikki etenee ja samalla ei. Kierrän ympyrää tai suorakulmiota, eikä mikään auta suuntaa vaihtamalla. Luulen löytäväni jotakin uutta, mutta huomaan olevani väärässä. Olen jumissa ja ikuisessa muutostilassa. On olo, ettei minusta tule sanoja tai järkeviä lauseita. On vain kissat, aurinko ja siesta. Minäkin olen syöttänyt karvapalleroita, ne seuraavat perässä, kiehnäävät ja kehräävät. Haluavat huomiota ja rakkautta (ja ennen kaikkea ruokaa). Miten ihania otuksia.

Kategoria(t): Muu. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>