Saako jo nauraa?

Olen luopunut toivosta ja alkanut nauraa. Istun 30 muuttolaatikon keskellä, johon olen pakannut puolet kirjoistani. Toiset puolet haen joskus myöhemmin. Romaani on – hyvällä tuurilla – jo painossa, ainakin se on lopullisesti pois käsistäni. Jokin kaunis päivä postimies tuo laatikollisen kirjoja kotiovelleni. Toivottavasti sille uudelle.

Kyllä, minä muutan. Taas. Muutto per vuosi ei ole mitään suurta herkkua, etenkin jos tieto uudesta asunnosta tulee viikko ennen kuin pitäisi asettua uuteen lokaatioon. Minun piti muuttaa vasta syksyllä, kenties lokakuussa, mutta näin tässä nyt kävi. Elämä heitti taas, tällä kertaa onneksi lähemmäs merta. Kaupunki pysyy samana, kaupunginosa ja asuinkumppani ei.

Olen entistä vakuuttuneempi siitä, että elämälläni on kuin onkin kriisisyndrooma.

Minulla on ollut kova ikävä blogia ja bloggaamista. Lukeminen on jäänyt astetta vähemmälle, nyt kun olen täyttänyt päiväni oikoluvuilla ja muuttolaatikoilla. Kenties elämäni asettuu heinäkuun aikana. Ajastan blogiini muutamia vanhempia tekstejä, (lehdissä ilmestyneitä) sillä en tiedä, miten pian saan internetin uuteen kotiini.

Kategoria(t): Muu Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

6 vastausta kohteessa Saako jo nauraa?

 1. Amma sanoo:

  Voimia muuttoon ja kaikkeen uuteen! Ja onnea kirjasta, niin hienossa vaiheessa jo!

 2. Hei, sympatiani sinulle. Olemme kai vähän samankaltaisessa tilanteessa. Minä erosin juuri :( Mietin tässä, että muutanko yksiöön vai otanko tähän kämppään kämppiksen, nimittäin voi olla, että tulen vuoden päästä takaisin Suomeen enkä jaksaisi nyt muuttaa. Jos tulen sinne, meidän pitää tavata! Luulen, että siitä tulisi hauskaa kuin kermakakusta! Tsemppiä muuttoon ja uuteen elämäntilanteeseen darling!

  • Marissa sanoo:

   Voi ei, sympatiaa, teetä ja viiniä sekä hyviä kirjoja sinnekin! Muutto on niin syvältä. Kannoin juuri 30 muuttolaatikollista kirjoja neljänteen kerrokseen, (hissiremontti) ja vasta puolet kirjoista on nyt uudessa asunnossa.

   Tsemppiä sinullekin. Kerro ihmeessä kun vierailet Suomessa päin niin tavataan! :)

 3. Sinisukka sanoo:

  Nyt kun luen blogia, niin kirjat ovat onnellisesti uudessa kodissa, jossa vieläpä merinäköala -hulppeaa! ONNEA SIIS UUTEEN KOTIIN! Ja uuteen alkuun, joka on monella tapaa antoisaa ja ihanaa aikaa (vaikka monesti myös energiaa syövää ja raskasta).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>