Todistusaineistoa

Veristen varjojen ooppera on lähtenyt maailmalle. Sain todistusaineistoa, eli kuvamateriaalia eiliseltä reissulta, kun kävimme ystäväni kanssa Suomalaisessa kirjakaupassa. Virallinen ilmestymispäivähän on ensi viikon tiistai, eli 6.8. mutta kirja on löytänyt tiensä jo joihinkin kauppoihin.

Ensitunnelmat olivat hieman kummalliset, sillä jotkin verkkokaupat ilmoittivat ilmestymisajaksi 16.8. Hämmenyin tästä uudesta tiedosta niin, että otin jo yhteyttä kustantajaankin. Onneksi tieto verkkokaupoissa oli virheellinen, (luultavasti vain lyöntivirhe) ja pääsinkin todistamaan kirjan astumista maailmaan. Kaiken häslingin keskellä ilmeeni ilmentääkin ennemmin hämmennyksen sekaista iloa kuin puhdasta onnea ja riemua.

Olo on nyt kevyt ja onnellinen. Työ on takanapäin, (ainakin tämän teoksen kohdalla) ja voin huoletta keskittyä muihin työkuvioihin. Nyt sitten odottelemaan, mitä tuleman pitää. Saa nähdä, mitä lukijat tästä opuksesta pitävät.

Kategoria(t): Kirjallisuus Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

4 vastausta kohteessa Todistusaineistoa

 1. Tuulia/Lukutuulia sanoo:

  Onnea! :)

 2. Marissa sanoo:

  Kiitos, Tuulia! :)

 3. Susanna sanoo:

  Paljon, paljon onnea!

 4. Marissa sanoo:

  Kiitos, Susanna! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>