Turhautuminen

Kässäri on jumiutunut — taas. Erityisen ongelmalliseksi tilanteen tekee se, etten ole koskaan jättänyt töitä tekemättä. En ole koskaan jumiutunut, potenut niin suurta rimakauhua, etten saisi mitään tehdyksi. Paitsi nyt.

Viimeksi sain kirjoitettua joululomalla. Muokkasin käsikirjoitusta vähä vähältä, mutta päivittäin. Sitten sairastuin ja sen jälkeen alkoikin arki. Työt, kurssit, kandi. Olen kyennyt kirjoittamaan vain novelleja, lyhyitä tekstejä, kritiikkejä sekä lehtiartikkeleja. Pitkäjänteiseen työhön en ole pystynyt, en tämän vuoden puolella. Yritän tarttua taas toimeen, vaikka syntymäpäiväni kunniaksi. Olen helmikuun lopun Helsingissä, joten pääsen hyvän etäisyyden päähän arkityöstäni.

Tilanne on tällä hetkellä se, että kolme tahoa on kiinnostunut tekstistä. Sen lisäksi arkistossa on kolme ystävällistä hylkäystä, neljä taloa on valinnut hiljaisuuden. Tekisi mieli pureskella kynnet sormenpäistä. Tulee olo, ettei minusta ole tähän. En saa kirjoitettua uutta versiota, en sitten ikinä.

Kategoria(t): Kirjoittaminen Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>